INSTALLASJON

Vi har lang erfaring innen installasjon. Vår styrke bunner sterkt ut i kostnadseffektive løsninger som gir det resultatet kunden ønsker. Systemene våre bygges rundt driftssikre løsninger og vi er opptatt av og ha en god dialog og kommunikasjon med våre kunder. Vi har en bred kompetanse innen lyd, lys og video.

 

MØTEROM

Vi leverer skreddersydde video og lyd løsninger til møterom i alle slags størrelser. Vi fører profesjonelle og driftssikre merker som LD Systems, Optoma, Panasonic, NEC, Genelec, SoundWeb, og Shure for og nevne noen. Vi har kunder som blant annet AB Solutions, Telenor, og Lagunen Storsenter.

RESTAURANT

En koselig og lun stemning er ofte det en restaurant eier ønsker i sin restaurant. Vi tilbyr løsninger innenfor lyd, lys og video. Våre løsninger kan bli funnet rundt på forskjellige mindre og større restauranter i Bergen og omegn. 

 

UTESTED

Lyd og lys til utested kan vi. Vi har vært involvert i Bergens uteliv i snart 15 år og kan tilby profesjonelle og god konsultasjon for at du som kunde oppnår best resultat til formålet. 

 

FLERBRUKSHALL

Etter snart 5 år med opp til 10-15 installasjoner hvert år med lyd og lys til flerbrukshaller/idrettshaller kan vi trygt gi deg en god vurdering av ditt behov slik at systemet vi bygger for deg representerer hva ønsket og behovet er. Våre installasjoner kan blant annet finnes på Fana Stadion, Fana Idrettspark og diverse gymsaler rundt i Bergen Kommune. 

 

TRENINGSSENTER

Vi leverer lyd og teknikk til samtlige treningssenter kjeder i Norge og lokale aktører. Vi har levert alt i fra enkle bakgrunns anlegg til avanserte aerobic og spinning saler. 

 
 
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 - BERGEN LYDUTLEIE AVD AS RADIOSERVICE ASKØY

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon