Hei, vi er Bergen Lydutleie

Hvem er Bergen Lydutleie og hva er vårt mål?

 

Vårt mål er å tilby den beste tjenesten vi kan tilby i vår størrelse som bedrift og aktør. Vi leverer utleie og installasjon av lyd, lys, scene & video. Vår styrke bygges på god konsultasjon og rådgivning til våre kunder. Vi er fleksible og tilpasser oss kundes budsjett for å oppnå best mulig resultat innenfor rammene.

Vi har over 15 års erfaring i bransjen og har vår hovedfokus i Bergen og omegn. Bergen Lydutleie er eiet av AS Radioservice Askøy som driftes som musikk & lyd forretning for privat og bedriftsmarkedet. Dette gjør at vi har en god støttespiller i ryggen som sikrer deg som kunde enda bedre kompetanse og sikkerhet.

Våre produkter og løsninger er godt utvalgt og tilpasset for å gi driftssikre og økonomiske valg for fremtiden. Dette er godt gjennomtenkt slik at det ikke skal gå på bekostning av deg som kunde økonomisk. Vi jobber også tett opp mot våre ansatte og freelancere for å tilby best mulig kompetanse og kommunikasjon til våre kunder. Vi tar gjerne i mot ris og ros - vi ønsker alltid å bli bedre. 

Stian Sælen

Daglig leder

Tord Kleppe

Lydtekniker

Håvard Jordheim

DJ-booking

Kristian Leine Lerø

Lystekniker / rigger

Erik Jørgensen

Lydtekniker