TIPS FRA OSS
#1

Ha stor nok bil ved henting & levering.

#2

Du som leietaker er ansvarlig for sikkretheten til utstyret.

#3

Priser er alltid oppgitt pr døgn. Ved lengre leieperiode regner vi ut pris til deg.

#4

Transport er ikke inkludert i prisene. Dette avtales etter behov.

#5

Spør oss om hva vi anbefaler deg - så leier du rett utstyr for ditt behov.

S&V

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Er utstyret vanntett?


Nei, utstyret er ikke vanntett med mindre dette er oppgitt fra en av våre medarbeidere. Ved bruk av utstyret utendørs har du som leietaker ansvaret for at utstyret står sikkert og ikke utsatt for vær og vind.
Er det enkelt og koble opp deres lydpakker?


Ja, vi har bygget systemene våre på at de skal være så enkel som mulig ved oppkobling. Dessverre er det ikke alle som er like teknisk anlagt, noe vi har full forståelse for - her anbefales det da at dere enten har med en person som har litt erfaring eller at dere leier oss inn til montering av utstyret.
Hvor mye strøm trekker utstyret?


Det kommer så klart an på hvor mye utstyr du skal bruke. Men standard regel er at en 16A strømkurs holder lenge. Ved booking mye utstyr kan vi på forespørsel fortelle hvor mye strøm du trenger.
Hvor stor bil trenger jeg?


Behov av bil kommer på bakrunn av hvilken pakkeløsning du bestiller. Det er alltid anbefalt og ha en stasjonsvogn som minimum ved feks. liten lydpakke. Ved større pakker anbefaler vi varebil. Ved bruk av åpen hengerløsning minner vi på at du som leietaker har ansvaret for utstyret fra det forlater vårt lager. Vi anbefaler ikke og bruke åpen hengerløsning.

GENERELL INFORMASJON
  • Alle priser på siden er oppgitt pr stk/par pr døgn, og hentes vårt lager. Ønsker man transport koster dette ekstra, dette regnes ut pr tilfelle. 

  • Alle våre priser som er oppgitt gjelder kun for 1 døgn og pr stk om ikke annet er oppgitt. 

  • Ved utrykning til leietaker hvor problem ikke kan lastes Bergen Lydutleie forekommer det en timepris på 750,- + mva.